Erfaring og trygghet reduserer uønskede hendelser i arbeidslivet. Bli mer effektiv med onboarding og øving i VR.

Vi ønsker å bidra til økt grad av operativ ytelse og større muligheter for skikkelige og realistiske forberedelser. Trygg-Grunn fokuserer på de som trenger det mest, når de trenger det og på deres egne premisser. Utdanning og kompetanse må være tilgjengelige der du er, uten reise og tapt arbeidstid.

Vår kunnskap om hvordan frykt og stress påvirker hukommelsen din og forståelse for hvordan sentralnervesystemet påvirker tanker og ytelse, legger grunnlaget for konseptet vårt.

HR-PODDEN

En av våre grunnleggere, Geir Magne Nes, fikk æren av å være gjest i HR-Podden. Dette er en podcast som produseres av Anne Lise Heide, lederutvikler, HR-nerd og gründer, og som brenner for deling av god HR-praksis.

Her får du god innsikt i bakgrunnen og kompetansen Trygg-Grunn bygger på og forståelse for hvorfor VR har så stor effekt i opplæring og trening.

Den beste brannopplæringen jeg noen gang har fått!

Sykepleier, Overhalla kommune

Innlevelsen man oppnår gjennom trening og øving i VR gir et bedre og langt mer varig læringsutbytte sammenlinget med vanlig video eller tekst.

Se denne eksempelvideoen om hendelseshåndtering. Her møter du vår kollega Anders Snortheimsmoen, mangeårig medlem og leder av Beredskapstroppen, Politiets skarpeste avdeling.

Trygg-Grunn AS ble stiftet i 2017 av Per-Erik Daviknes og Geir Nes. De så de store utfordringene helsepersonell i Norge står overfor hver dag og natt, og visste at det var en bedre måte å forberede seg til dette på. Kundenes mangel på tid og midler tvang selskapet til å tenke radikalt annerledes, men likevel klart og enkelt. Det er det BRAK VR er.

Trygg-Grunn samarbeider med kommuner og helseinstitusjoner over hele Norge og fokuserer på å gi deres ansatte muligheter gründerne selv manglet i de første årene i sin tjeneste i Forsvaret. Alle typer arbeidstakere i norske kommuner har nå skreddersydde scenarier for dem og deres spesifikke yrke og behov i BRAK VR.

Solid Ground er vår internasjonale satsning, med særlig fokus på Forsvars- og sikkerhetsindustrien. Solid Ground har fokus på operasjonell ytelse ved bruk av BASIC VR for opplæring og prosedyrer.

Teamet

Per-Erik Daviknes

Per-Erik Daviknes

Produksjonsansvarlig

Per-Erik er en av stifterne i Trygg-Grunn. Han har jobbet med VR i over 5 år. Tidligere tjenestegjorde han i den norske hæren i 15 år hvor han begynte på Befalsskolen for Infanteriet i Trøndelag og tjenestegjorde i sin siste stilling som instruktør ved Krigsskolen. I det sivile arbeidet han med sikkerhet og er nå Produksjonsansvarlig i Solid Ground og Trygg-Grunn.

Anders Snortheimsmoen

Anders Snortheimsmoen

Spesialkonsulent

Anders er pensjonert politimann. Mesteparten av tiden sin i Politiet tilbrakte han i Beredskapstroppen, også kjent som Delta. De siste årene av karrieren var han leder for enheten. Han har vært i Solid Ground og Trygg-Grunn siden 2020 og er nå styreleder i Solid Ground og spesialkonsulent innen hverdagsberedskap og sikkerhet.

Geir Magne Nes

Geir Magne Nes

Fagansvarlig

Geir har jobbet med VR i over 5 år. Tidligere har han tjenestegjort 17 år i Forsvaret. Han startet på Befalskolen for Infanteriet i Nord-Norge og avsluttet sin karriere som kompanisjef. Geir studerte sammenlignende politikk og operativ psykologi ved Universitetet i Bergen og er nåfagansvarlig i Solid Ground og Trygg-Grunn.

Jonas Ulseth

Jonas Ulseth

Produksjonsmedarbeider/konsulent

Jonas har utdanning innen film- og tv-produksjon fra Nord Universitet og sikrer kvaliteten i vårt 360-innhold. Han startet hos Trygg-Grunn i praksis fra universitetet, og har siden den gang blitt en del av det faste teamet i Trøndelag. Jonas leverer sin bachelor om «VR som bærekraftig læreplattform for fremtiden» til sommeren 2023.