Preboarding, onboarding og reboarding.

VR vil aldri kunne erstatte den gode samtalen mellom kolleger og det sosiale aspektet med å ta en kopp kaffe sammen. All forskning viser at VR er den mest effektive måten å formidle konkret informasjon på, både når det kommer til tidsbruk og læringsutbytte. Du vil derfor sitte igjen med bedre tid til både å utføre arbeidsoppgavene dine og å ta en kopp kaffe med gode kolleger.

Preboarding

Stadig flere arbeidsgivere ser verdien i å starte opplæringen og inkluderingen allerede før de ansatte har sin første arbeidsdag. Med TRYGG-GRUNN VR får de kommende ansatte muligheten til å bli kjent med både arbeidsplassen og kolleger uten at dette påvirker den daglige driften.

Her kan man enkelt få et realistisk innblikk i arbeidshverdagen og det er enkelt å danne seg et bilde av eventuelle forberedelser som bør gjøres. Ved å legge inn en velkomsthilsen fra ledelsen og eventuell fadder vil den nyansatte også føle seg betydelig mer inkludert.

Onboarding

De fleste forbinder onboarding med å samle alle nyansatte for så å holde kurs i klasserom. Kursene avsluttes gjerne med en praktisk eller teoretisk test, der den nyansatte får en sertifisering.

Stadig flere har i dag helt eller delvis hjemmekontor, og alle undersøkelser tyder på at denne trenden vil fortsette. Oppfølgingen av nyansatte vil by på utfordringer, da sentralisert opplæring sjelden tilpasses hver enkelt ansatts fremdrift.

Med TRYGG-GRUNN VR kan man legge opp et standardisert løp der man vet at informasjonen er identisk fra gang til gang, og hver enkelt ansatt kan påvirke fremgangen selv. Opplæringen kan foregå på den nyansattes arbeidsplass – eller på hjemmekontoret – så man slipper å reise til den sentraliserte opplæringen. Her sparer man både miljøet og reisekostnader!

Reboarding

Mange ansatte kommer nå tilbake på jobb etter å ha vært helt eller delvis permittert fra jobb. I og med at kunnskap er ferskvare så er det alltid greit å ha tilgang til denne på arbeidsplassen. Dette gjelder både oppfrisking av kunnskap og oppdatering på eventuelle endringer som har skjedd.

I TRYGG-GRUNN VR er hver opplæringsvideo 2-3 minutter lang, og inneholder 1-2 konkrete læringsmål. På den måten kan hver enkelt ansatt terpe spesifikt på det man ønsker, uten at kollegene forstyrres.

Ved å kombinere bedriftens nåværende opplæring med vår teknologi og metodikk, kan dere forsikre dere om at alle ansatte får den korrekte opplæringen. De ansatte får også muligheten til å gjenta spesifikke læringsmomenter på få minutter.

Kontakt oss

TRYGG-GRUNN AS
Kjøpmannsgata 12
7500 STJØRDAL

Si Hallo!

Send oss en melding, så tar vi forbindelse så snart som mulig.