Vår kunde Ritek skal bygge Leopard stridsvogner!

Vår kunde Ritek skal bygge Leopard stridsvogner!

jun 19, 2024 | I media, Nyheter

Skrevet av Per-Erik Daviknes

Per-Erik var med å starte Trygg-Grunn i 2017. Han har jobbet med produksjon av våre VR-kurs siden oppstarten. Han har sin pedagogiske bakgrunn som instruktør i forsvaret og bruker mye av denne kompetansen til å lage visuell og effektiv opplæring gjennom vår VR-plattform.
Trygg-Grunn AS | Ritek skal lage Leopard stridsvogner | Foto: FREDERIK RINGNES / Forsvaret

Vi gratulerer vår kunde Ritek med en historisk og spennende avtale med den tyske  stridsvognprodusenten Krauss-Maffei Wegmann.

Ritek skal etter planen produsere 37 av de 54 Leopard 2-stridsvognene Norge har bestilt og etter hvert være et vedlikeholdsknytepunkt for Norden for Leopard II stridsvogner.

Les mer her.

Flere saker

Studie om bruk av VR til opplæring

Studie om bruk av VR til opplæring

PwC har gjennomført studien The VR Advantage: How virtual reality is redefining soft skills training, som viser hvordan VR effektiviserer hverdagen:så rask og effektiv som trening i vanlige klasserom.tryggere på å bruke ferdighetene de har lært i jobbsammenheng.mer...

Trygg-Grunn har blitt medlem i MIDSEC

Trygg-Grunn har blitt medlem i MIDSEC

MIDSEC er en norsk næringsklynge som arbeider for et tryggere samfunn gjennom bruk av ledende teknologier og bedre løsninger for forsvar, beredskap og sikkerhet.Vi har over tid hatt et tett og godt samarbeid med MIDSEc og vi ser frem til å bli et aktivt og engasjert...

Kontakt oss

TRYGG-GRUNN AS
Kjøpmannsgata 12
7500 STJØRDAL

Si Hallo!

Send oss en melding, så tar vi forbindelse så snart som mulig.